Thread Closed 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Team Ferox Community-a
#1
Tema posvećena zaduženjima, pravilima kao i načinu ponašanja Global ModeratoraHead adminaUnban moderatoraModeratora Admina VIP članova.


Kako bi što bolje upoznali igrače kome mogu da se obrate i sa kojim pitanjima, ovde možete videti njihova zaduženja.


[Image: 85Uu4.png]
Global Moderator
[Image: 85Uu4.png]
Team koji je u ovoj grupi ima pravo da sankcioniše članove Foruma ukoliko ne poštuju pravila istog. Svako svađanje, vređanje na bilo kojoj osnovi nije dozvoljeno i Super Moderatori mogu upozoriti, warn-ovati i banovati članove sa Foruma. Takođe, ukoliko na vašem profilu postoji neki sadržaj ili poruka koja nije u skladu sa pravilima, oni to mogu UKLONITI. Super Moderatorima je ZABRANJENO menjanje opisa profila, menjanje "custom title", mešanje u rad Head Admina i njihove sekcije. Super Moderatori su moderatori sekcije "Spam". Članovi ove grupe nemaju pristup svim CS serverima. I svako pitanje vezano za server možete postaviti isključivo Head Adminima/Head Adminu tog servera. Primedbe na rad Super Moderatora možete uputiti Help Administrator @Kinez.

[Image: 85Uu4.png]
Moderator
[Image: 85Uu4.png]
Team moderator je zadužen za sekcije van CS servera i to "Zabava", "Software i Hardware". Oni su zaduženi za lockovanje tema, brisanje uvredljivih komentara ili pomoć članovima Foruma u tim sekcijama. 

[Image: 85Uu4.png]
VIP Member
[Image: 85Uu4.png]
Ova grupa je namenjena za sve članove Foruma koji žele da doniraju našem radu i time poboljšaju rad celog komjunitija. VIP Member grupa ima posebnu boju na Forumu i član bira sopstveni custom title koji može promeniti nakon 15 dana od kupovine rank-a. Custom title ne sme sadržati uvredljiv sadržaj, prozivke, korišćenje nečijeg identiteta, linkove, više od 15 karaktera. VIP Member grupi je ugašena reputacija, ali mogu davati reputaciju ostalim članovima. VIP Member članovi mogu učestvovati u temama vežanim za rad i poboljšanje Foruma. Leader Grupe je Help Administrator @Kinez kome se možete obratiti za sve informacije.

[Image: 85Uu4.png]
Head admin
[Image: 85Uu4.png]
Team koji je u ovoj grupi je direktno zadužen za CS servere i to za onaj koji je naznačen na njihovom profilu. Head Admini su zaduženi za vođenje servera, sastavljanje liste Admina i Unban Moderatora, editovanje servera, zapravo sve što se tiče rada servera i rada Admina. Na svakom serveru postoje najmanje dva Head Admina kojima možete postaviti pitanja. Svako ometanje, vređanje i slično, Head Admini mogu kazniti warn-ovanjem ili banovanjem članova. Head Admini imaju pravo da iznesu mišljenje, donesu odluku ili lockuju teme u "Unban" sekciji. Head Adminima je ZABRANJENO mešanje u rad drugih Head Admina. Takođe, ZABRANJENO je osvetničko banovanje i banovanje članova Foruma koji imaju ban na serveru (jer su to dve različite stvari). Zabranjeno je mešanje drugih Head Admina u odabir i selekciju Admina na serveru. Head Admin može voditi samo jedan server ili dva usko povezana servera. Primedbe na rad Head Admina možete uputiti Help Administrator @Kinez

[Image: 85Uu4.png]
Unban moderator
[Image: 85Uu4.png]
Team koji je u ovoj grupi je zadužen za rešavanje zahteva za unban, kao i zahteva za ban. Svaki server ima najviše dva Unban Moderatora i njihovo mišljenje i odluka mora biti poštovana u temi, a ne preko PM-a. Unban Moderatori imaju listu pravila vezana za njihov rad, i svaki zahtev mora biti realizovan za najviše 72h. Unban ima pravo sugerisanja na rad nekog admina ukoliko admini ne postave razlog za ban ili imaju previše grešaka. Unban Moderatorima je ZABRANJENO mešanje u rad Head Admina i drugih Head Admina osim ukoliko Unban Moderator određene sekcije ne taguje (@) nekog drugog Unban Moderatora za pomoć i mišljenje. Primedbe na rad Unban Moderatora možete uputiti Head Adminu tog servera.

[Image: 85Uu4.png]
Admin
[Image: 85Uu4.png]
Prvo i osnovno pravilo je to da Admini moraju poštovati Community i Servere na kojima su Admini, moraju biti aktivni i nije im dozvoljeno mešanje u rad Head Admina i u njihov izbor Admina, kao i u rad Unban Moderatora. Svaki Admin je u obavezi da pomogne igračima, odgovori na njihova pitanja, sankcioniše prekršaje i kršenje pravila. Admini moraju biti pristojni na serveru i poznavati odlicno pravila istog, jer ste sami trazili da budete admini i morate poštovati sve što se traži od vas, ali uzimajući u obzir vaše mogućnosti. Svako vređanje, iživljavanje i slično, povlači skidanje Admina. Kod prijavljivanja za Admina, članovi moraju poštovati zahteve Head Admina za tu poziciju. Adminima je ZABRANJENO mešanje u rad Head Admina i Unban Moderatora, banovanje igrača bez navedenog razloga za ban, banovanje igrača na vreme koje je veće od definisanog za određene prekršaje, kao i osvetničko banovanje. Primedbe na rad Admina možete uputiti Head Adminu koji je zadužen za taj server. Custom title Admina dodeljuju Head Admini.

-vas FEROX COMMUNITY
Thread Closed 


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)