Thread Closed 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Napomena
#1
Unban moderatori su dužni da poštuju sledeće:


Unban modetarorima za određeni server  dozvoljeno je da komentarišu samo u temama koje su otvorene za taj server. Nemojte postovati u temama koje nemaju veze sa serverom na kom ste unban moderator.

NAPOMENA

1. Mole se svi banovani igrači koji žele unban da NE POSTAVLJAJU zahteve za unban bez SCREENSHOTa i DEMOa, jer bez toga zahtev neće biti razmatran. Bez obzira šta napišete kao komentar, zahtev neće biti razmatran.

2. Ukoliko niste unban moderator koji je zaduzen za server za koji je vezan postavljeni zahtev za unban ili niste admin koji je banovao igrača koji je postavio zahtev za unban, molimo Vas da ne postujete u temama za unban. U suprotnom bićete sankcionisani.

3. U ovoj sekciji igrači ISKLJUČIVO POSTAVLJAJU ZAHTEVE ZA UNBAN i tema nisu žalbe na admina. To možete učiniti u temi "Žalbe na rad admina". Molimo Vas da se u ovoj temi držite isključivo zahteva za unban. Takođe nije potreban komentar tipa "skinite mu admina", Vi uživajte u igri, a taj posao prepustite head adminima.

4. Vremenski banovi se uzimaju u razmatranje isto kao i "perm" banovi. Unban moderatori su u obavezi da grešku admina prijave head adminu servera na kom je igrač banovan, ukoliko je ban neopravdan.

5. Teme vezane za unban koje se ne nalaze u ovoj sekciji, već su postavljene u sekcijama za određeni server, neće biti razmatrane.

6. Igrači koji traže unban su u obavezi da postave tačan prefiks za server na kome su banovani.

7. Nije dozvoljeno postavljanje unban zahteva u tuđe ime.

8. Vremenski rok za postavljanje unban zahteva od datuma kada ste banovani je 168h (7 dana). Banovi stariji od 7 dana neće biti razmatrani! Ukoliko postavite zahtev za unban bez demo-a i SS-a, vremenski rok za dostavljanje istih je 24h.

NAPOMENA: Unban moderatori imaju puno pravo da obrišu svaki post koji nije u skladu sa pravilima bez prethodnog obaveštenja. Svaki server ima svoje unban moderatore i nije dozvoljeno mesanje u temama vezanim za drugi server, a koje se odnose za zahteve za unban.
Thread Closed 


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)